Saloane Evenimente & Oficii Banqueting
Configuram si echipam saloane si spatii pentru organizarea evenimentelor cu solutii sii echipamente pentru preparare, gatire, pastrare la rece si cald, regenerare si spalare, precum si cu dispensere de bauturi calde si reci. In completare, ca optiune se poate implementa si o solutie modulara de spalare profesionala si/sau semi-profesionala pentru inventarul moale (textil).
SOLUTII & ECHIPAMENTE PROFESIONALE
PENTRU BUCATARII, ZONE BAR & TERASA
SISTEME PROFESIONALE
SUPER-AUTOMATE CAFEA
SOLUTII PROFESIONALE
SPALARE VASE
scalabilitate & volume mari
Specificul saloanelor de evenimente este un ciclul de lucru iregulat (cu accent pe weekend), precum si volume mari, intr-un interval de timp limitat. Dar aceasta provocare se poate administra mai usor cu tehnologiile Cook&Chill (in care cuptorul si abatitorul lucreaza perfect in tandem) sau sous-vide, prin care efortul din operational se poate scala mai eficient, pentru a face fata varfului de la sfarsitul saptamanii. Vrei sa stii cum?
refrigerare & spalare vase
Pune accent si pe solutiile de conservare refrigerata si spalare vase; ambele sunt esentiale atat pentru un salon de evenimente, cat si pentru oficiile de banqueting dintr-un hotel. In timp ce camerele frigorifice (pentru volume mari) sau dulapurile si mesele frigorifice contribuie sensibil la reducerea pierderilor tehnologice, solutiile profesionale de spalare vase asigura un flux operational rapid si o igiena corespunzatoare.
mentenanta preventiva & corectiva
Cerintelor de Proiect
Dincolo de calitatea investitiei initiale in tehnologii eficiente, esti in continuare sustinut de reteaua de tehnicieni cu acoperire nationala, ce poate asigura un timp de raspuns optim si accesul la o gama extinsa de piese de schimb. In plus, recomandam un pachet de mentenanta preventiva, pentru a asigura o functionare continua, performanta si fara surprize a echipamentelor, precum si un ciclu de viata extins al acestora.
modul de lucru
fresco expert
Capacitatea de a asculta cu atentie cerintele pe proiect si focusul pe detalii ne permite sa ne concentram pe plus valoare, sustinand afacerea ta prin reducerea ineficientelor si a pierderilor tehnologi, precum si pentru eficientizarea fluxurilor de lucru. Aceasta este metodologia Fresco Expert, un ciclu strategic de procese, special concepute pentru a furniza cele mai bune solutii pe proiect.
Saloane Evenimente & Oficii Banqueting
CONSULTANTA
GRATUITA
Aveti in vedere un proiect Horeca
nou de
Hotel
Restaurant
Bistro
Cafenea
Cantina
Catering
Cloud Kitchen
Pizzerie
Cofetarie
Patiserie
Food Corner
Coffee Corner
Spalatorie
Food Truck
?
Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.
AFACEREA TA