Pizzerie - Brutarie
Pizza este unul dintre cele mai populare preparate cu specific, ideala pentru orice masa si orice categorie de varsta. Este un preparat versatil atat datorita topping-ului extrem de variat, cat si calitatii blatului, ce se poate, de asemenea, pregati si coace in numeroase stiluri. Ca urmare, creativitatea si indemanarea pizzarilor este esentiala pentru succesul unei pizzerii, in timp ce echipamentele devin suportul perfect pentru acest preparat multi-color si delicios.
SOLUTII & ECHIPAMENTE PROFESIONALE
PENTRU BUCATARII, ZONE BAR & TERASA
SISTEME PROFESIONALE
SUPER-AUTOMATE CAFEA
DISPENSERE & DOZATOARE
BAUTURI CALDE, RECI SI INGHETATA
Pizzerii si Brutarii artizanale
Cuptorul este echipamentul strategic in orice locatie in care merita sa investesti si, cel putin la acest capitol, recomandam sa iei in considerare mai degraba criteriile calitate si performanta, decat cel financiar. Pe lemne, pe gaz sau electric; pe banda, pe vatra sau cu una sau mai multe tobe: ai multiple optiuni pentru alegerea modelului potrivit, in functie de meniul de pizza si productivitatea dorita. Atentie insa si la echipamentele parte din fluxul primar tehnnologic de preparare: malaxorul, dospitorul, masa de preparare, portionatorul si vitrina calda de expunere sunt, de asemenea, parte din cheia succesului oricarei pizzerii.
echipamente performante
Cu noile solutii precum cuptorul multi-cook Plexor de la Turbochef sau Speedelight panini super grill de la Electrolux Professional, iti poti extinde meniul de pizza si atrage mai multi clienti in propria locatie. Vrei sa stii mai mult despre aceste noi tehnologii?
cresterea veniturilor
Consistenta in Servicii
Succesul McDonalds se datoreaza unei simple intrebari: "Doriti si cartofi prajiti langa burger?", ce a devenit definitia cross-sellingului, o tehnica eficienta pentru a creste volumul de vanzari. Similar, poti include in meniu si o gama de bauturi reci si calde, datorita dispenserelor profesionale de la Electrolux Professional, precum si un sistem profesional super-automat de cafea, pentru o experienta pozitiva oferita clientilor.
modul de lucru
fresco expert
Capacitatea de a asculta cu atentie cerintele pe proiect si focusul pe detalii ne permite sa ne concentram pe plus valoare, sustinand afacerea ta prin reducerea ineficientelor si a pierderilor tehnologi, precum si pentru eficientizarea fluxurilor de lucru. Aceasta este metodologia Fresco Expert, un ciclu strategic de procese, special concepute pentru a furniza cele mai bune solutii pe proiect.
Pizzerii & Brutarii
CONSULTANTA
GRATUITA
Aveti in vedere un proiect Horeca
nou de
Hotel
Restaurant
Bistro
Cafenea
Cantina
Catering
Cloud Kitchen
Pizzerie
Cofetarie
Patiserie
Food Corner
Coffee Corner
Spalatorie
Food Truck
?
Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.
AFACEREA TA