contact cariere cos cumparaturi login Creeaza-ti cont pentru 5% reducere Inscrie-te gratuit la promotia saptamanii
Solicita consultanta gratuita

Informatii despre comanda, preturi, servicii aditionale, plata si livrarea echipamentor si utilajelor furnizate de catre Fresco Expert

Pentru informatii referitoare la echipamentele oferite, conditiile de plata si livrare, va invitam sa parcurgeti intrebarile de mai jos.
Pentru a fi sunat de catre un consultant, va invitam sa folositi acest formular.
Pentru zona de service, folositi acest formular.

Pentru alte informatii, va invitam sa ne contactati direct.

Cum Cumpar?
Cont client
Cont Dealer
Modalitati de Plata
Solutii de finantare Fresco Expert
Preturile Echipamentelor si utilajelor
Garantia Produselor 
Garantia Extinsa
Livrarea comenzilor
Retur Produse
Montaj Produse
Service Express

Cum Cumpar?

Produsele disponibile pe Fresco.ro pot fi cumparate urmand o procedura simpla si intuitiva:

1. Adaugare produse: alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati, folosind meniurile de produse si filtrele existente in partea stanga a paginilor. Produsele care vi se potrivesc pot fi adaugate in cosul de cumparaturi folosind butonul Adauga in cos.

2. Pentru a comanda, folositi butonul Comanda sau Solicita Oferta. Pentru a comanda produse de pe Fresco.ro, nu este necesar sa creati un cont de client. Totusi, fiecare cont este rasplatit cu un discount de 5% la toate produsele. In plus, vei putea refolosi datele tale de facturare si livrare, pentru a comanda mai repede!

3.  Pentru a putea trimite produsele, avem nevoie de date precum adresa de facturare, adresa de livrare (care poate fi aceeasi cu adresa de facturare), o metoda de livrare (pentru care va trebui sa estimati greutatea coletului) si o metoda de plata. 

4. Imediat dupa efectuarea comenzii, veti primi un telefon de la unul din membrii echipei noastre pentru a confirma comanda, modalitatea de livrare si cea de plata, precum si serviciile aferente. In momentul in care se face expedierea, veti fi instiintat care este termenul de livrare. In cazul in care exista intarzieri (accidente, intamplari neprevazute) veti fi instiintat telefonic de catre unul dintre membrii echipei noastre.

Sus

Cont client

Rasplatim clientii care revin la noi cu preturi preferentiale. Fiecare cont de client creat pe site este rasplatit cu un discount de 5% la toate produsele. Pentru a-ti crea un cont pe Fresco.ro, intra aici. Acest discount nu se aplica peste si nu se cumuleaza cu alte promotii curente, cum ar fi pretul produselor din promotia saptamanii.

Sus

Cont Dealer

Pentru a primi un cont de tip Dealer, va invitam sa deveniti Partener Fresco Expert. Puteti face acest lucru prin completarea acestui formular. Dupa completarea lui, veti fi contactat de un reprezentant Fresco Expert pentru o discutie detaliata si pentru a va seta contul de Dealer.

Sus

Modalitati de Plata

Plata in numerar, Ramburs

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Fresco. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Paypal.
Fresco Expert nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Fresco Expert, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

Plata in rate

Pentru aceasta varianta, contracti departamentul de vanzari Fresco Expert sau solicitati o oferta personalizata.

Sus

 

Solutii de finantare Fresco Expert
Fresco Expert va pune la dispozitie cele mai avantajoase solutii de finantare: leasing cu avans 0. Pentru detalii, contactati departamentul de vanzari aici.

Sus

 Preturile Echipamentelor si utilajelor

Echipamentele oferite de Fresco Expert sunt impartite in trei game, conform aplicabilitatii lor: Gama Basic (pentru locatii pilot si Start-upuri), Gama Smart Choice (pentru locatii in crestere) si Gama Premium pentru lanturi de bucatarii si cantine industriale.

Orice vizitator in site poate vizualiza preturile tuturor produselor din Gama Basic.
Pentru vizualizarea preturilor din Gama Smart Choice, va invitam sa va creati un cont aici .
Pentru produsele din Gama Premium, folositi chestionarul de cerere de oferta.
Preturile din acest site sunt exprimate in RON fara TVA. 

Imaginile folosite in acest site sunt cele furnizate de producatori. In unele cazuri, imaginile au un caracter orientativ.

Sus

 Garantia Produselor 

 

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.Centrul de Service Fresco Expert este responsabil pentru asigurarea garantiilor produselor pentru care s-a emis un Certificat de Garantie Fresco Expert. Timpul de interventie este de 48 de ore de la emiterea sesizarii. Defectiunile vor fi adresate in scris la adresa service@fresco.ro  sau prin fax, la numarul 021.252.2632.
Inaintea livrarii echipamentelor, clientul primeste o Nota de Conformitate a Conditiilor de Montaj, prin care ia la cunostinta conditiile necesare bunei defasurari a montajului.

 
  

Sus

 

Garantie Extinsa

Fresco Expert ofera ca serviciu aditional garantie extinsa de 24 sau 36 de luni, asigurata prin reteaua de service la nivel national. Pentru detalii privind pretul acestui serviciu, solicitati sa fiti sunat de catre un reprezentant de vanzari din judetul dvs.
 
 

 Sus

Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.  Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Comenzile cu valoarea totala mai mare de 15000 de EUR (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.


Preturile pentru livrarea comenzilor sunt aplicabile pentru localitatile din Zona 1 Pentru livrarea in localitati din afara Zonei 1, vor fi perceputi km suplimentari. Aceasta suma va fi comunicata in cadrul confirmarii comenzii electronice.

In cazul stornarii comenzilor, costul de transport nu se storneaza.

Echipamentele pot fi ridicate din Showroomul Fresco Expert, fara alte costuri de livrare.

Sus

Retur Produse

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:
- Produse care v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Fresco Expert.

- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie
Produsele care prezinta probleme de functionare si care sunt raportate in primele 24 de ore de la receptie, vor fi returnate catre Fresco Expert daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie Fresco Expert.

NOTA: Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Sus

Montaj Produse

Pentru echipamentele disponibile pe site, Fresco Expert asigura montaj si service in garantie si post-garantie. Punerea in functiune reprezinta totalitatea operatiunilor pentru conectarea utilajelor la instalatii si este realizata de echipa de service Fresco Expert si include activitatile de proba, reglaje, verificarea functionarii in parametri normali a echipamentelor si instruirea personalului care il exploateaza. Pentru a beneficia de montaj, bifati optiunea aferenta acestui serviciu in comanda echipamentelor sau utilizati   formularul de service. Costul acestui serviciu va fi comunicat in confirmarea telefonica a comenzii. 

  Sus

Service Express
 Fresco Expert pune la dispozitia clientilor care beneficiaza de un contract de service, serviciul de interventii rapide, la nivel national. Pentru a beneficia de astfel de servicii, completati formularul de contract.

 

 

 Sus

 


*Preturile din acest site sunt calculate la cursul BNR

© 2012 Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Webfuture Solutions