contact cariere cos cumparaturi login Creeaza-ti cont pentru 5% reducere Inscrie-te gratuit la promotia saptamanii
Solicita consultanta gratuita

Branduri distribuite

Printre brandurile distribuite de Fresco Expert se numara:

Electrolux Electrolux Echipamente pentru Horeca-
Leader in utilaje pentru bucatarie si spalatorie rufe

Electrolux logo Electrolux este lider global in echipamente de uz profesional si cel mai mare producator mondial de echipamente pentru bucatarie, curatenie si utilizare in aer liber. 

Numele Electrolux este garantia dvs pentru un parteneriat bussines solid:
- mai mult de 40 de milioane de produse
- clientii de pe150 de piete in fiecare an
- peste 57000 de angajati
- accesul la cea mai mare retea globala de vânzari cu inalta calificare si partenerii de servicii disponibile

Electrolux Professional detalii

 MASTRO
-
Platforma logistica pentru bucatarii profesionale

MASTRO logo Grup international, MASTRO ofera o varietate de echipamente pentru industria de catering profesionala.  MASTRO s-a specializat in planificarea, productia si distributia de echipament pentru industria de catering profesionala, in mod special refrigerare, gatire, spalare si preparare hrana.
Compania se distinge printr-un puternic spirit antreprenorial, calitate si inovatie. Cercetarea, inovatia si scolarizarea sunt principalele ingrediente ale filozofiei MASTRO.

Mottoul companiei este “Excelenta in Bucatarie” si personifica imbunatatirile constante si curajul de a face fata celor mai grele provocari ale pietei.
Grupul MASTRO opereaza prin 14 companii in 13 tari si are o retea mondiala de distributie si parteneri independenti aflati in 27 de tari. 

Echipamente profesionale Mastro

 ZANUSSIZanussi cuptoare profesionale -
Furnizor pentru bucatarii profesionale si linii de autoservire

 

Zanussi logo Avand 50 de ani de experienta in industria de catering, nu este surprinzator ca milioane de  profesionisti din toata lumea aleg calitatea inalta si standardele inovatoare Zanussi Professional Systems.

- Un brand care ofera o gama de mai mult de 3000 de produse proiectate pentru instalatii complete de bucatarie
- Zanussi Professional a vandut mai mult de 2800000 de echipamente
- 500000 de sisteme Profesionale Zanussi in toata lumea
- Mai mult de 500000 de unitati de preparare hrana si milioane de profesionisti utilizeaza Zanussi Professional Systems zilnic
- Astazi sute de milioane de oameni mananca mese preparate de aceste echipamente de gatit profesionale
- Printre cei care au ales produsele Zanussi se numara peste 170000 de restaurante, 110000 cantine care apartin de companii, 95000 hoteluri, 65000 institutii publice, 50000 de spitale si 15000 baruri. 

FRIGOMECCANICA - profesionisti in refrigeratoare, pentru brutarii si magazine alimentare

Frigomeccanica logo Lansata initial ca producator local de refrigeratoare deschise si mobilier pentru magazine, Frigomeccanica S.R.L. are biroul inregistrat in Mosciano Sant'Angelo(Teramo). Din 1985, Compania a fost transformata radical, reorientandu-si productia catre articole industriale si produse de masa.

Dezvoltarea rapida a condus Frigomecanica S.R.L. la functionarea pe o suprafata de 40000 m². Frigomeccanica S.r.l. se bazeaza pe o retea de marketing care acopera intreg teritoriul national si international. Aceasta dezvoltare considerabila se datoreaza unei activitati regulate si zilnice realizata de catre echipe de tehnicieni, comercianti si producatori.

Productia curenta este foarte vasta, mergand de la bare pentru mobila, brutarii, magazine pentru inghetata pana la vitrine refrigerate pentru magazine alimentare. Designul precis, cercetarea fara pauza pentru inovatii tehnice, flexibilitatea productiei pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, toate sunt trasaturi caracateristice ale produselor Frigomeccanica.

 


 

Tasseli echipamente refrigerare

TASSELI brand de top in piata de echipamente de refrigerare

TasseliBrandul Tasseli este asociat un standard ridicat de calitate si inovatie printre producatorii de sisteme  remote pentru marii retaileri. Cele mai noi game Tasseli, poarta amprenta unor actiuni de reducere a consumului de energie si de eficientizare a sistemelor oferite.

 

 


 

 ISAlider mondial in sectorul de echipamente profesionale pentru refrigerare

ISAInfiintat in 1963, ISA este in prezent leader in sectorul de echipamente pentru refrigerare. Atributele produselor distribuite in intreaga lume sub brandul ISA sunt: unicitate, design atractiv si inovatie.

5 fabrici cu o suprafata totala de 122,000  mp
4.500 mp in showroom
1.150 de angajati
30 de tehnicienti lucreaza permanent in departamentul de Cercetare si Dezvoltare. technicians constantly engaged on Research & Development Activity.
4 camere de test cu temperatura reglabila
24 de manageri regionali
4 sucursale
350 dealeri in 82 de tari
EMAINOX- Furnizor pentru Linii de autoservie si mobilier inoxmobilier inox, Linii autoservire

EmainoxImportant furnizor de Linii de Autoservie si Mobilier Inox din Italia,  EMAINOX pune accentul pe calitatea si flexibilitatea produselor. In acelasi timp, EMAINOX continua sa investeasca pentru a dobandi mijloacele care asigura mai multa calitate si eficienta.

 

Sistemele de taiere cu laser si masinile moderne de placat fac posibila crearea unor produse cu un design inovativ si cu finisaje impecabile. Calitatea este un element de baza in alegerea EMAINOX. Din acest motiv, controlul de calitate inaintea livrarii este realizat la 100% din produsele finisate. Departamentele de proiectare, cercetare si dezvoltare sunt conduse de persoane cu experienta, motivate, care au la dispozitie mijloace tehnice potrivite si un inalt standard de calitate. Astfel, EMAINOX a obtinut certificarea de calitate ISO 9001, care largeste sistemul sau propriu de calitate pentru a include domeniile de cercetare si dezvoltare.

Lucrul bine facut este o arta, si aprecierea dumneavoastra este cea mai buna recompensa a noastra.


*Preturile din acest site sunt calculate la cursul BNR

© 2012 Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Webfuture Solutions