contact cariere cos cumparaturi login Creeaza-ti cont pentru 5% reducere Inscrie-te gratuit la promotia saptamanii
Solicita consultanta gratuita

Despre Fresco

Fresco - pentru cei interesati de CALITATE. Pentru bucatariile expertilor in arta culinara si pentru industria de catering.

Avem proiectele dumneavoastra de constructie. Timpul si costurile exercita o mare presiune. Intelegem nevoia ca lucrurile sa mearga "ca pe roate" intr-o bucatarie profesionala ca si modalitatea de a depasi provocarile enorme care le intalniti ca planificator si executant in bucatarie. Deoarece reuneste producatori internationali de succes de echipamente pentru bucatarie, Fresco este partenerul dumneavoastra ideal. Beneficiati de o gama larga de produse precum si de servicii orientate catre clienti, furnizate de personal inalt calificat. Furnizam asistenta cu solutii complete pentru bucatarii profesionale si facilitati pentru bucatarii la scara mare - incepand cu primele schite si terminand cu asistenta tehnica pentru ani de zile dupa livrarea echipamentelor.

Consultanta competenta este punctul nostru forte. Daca doriti, putem sa proiectam bucataria dumneavoastra chiar de la inceput. Service cuptoare, masina gheata, masini inghetataDumneavoastra decideti

Proiectarea unei bucatarii profesionale necesita profesionisti care au pregatire si experienta. Alegand Fresco  acesti experti   sunt disponibili pentru dumneavoastra pe teren. Profesionistii nostrii va vor furniza ajutor competent - incepand cu primul   concept pana la proiectele de ansamblu de detaliu. Dumneavostra sunteti cei care decideti cand sa folositi cunostiintele   noastre in domeniu. Desigur putem implementa proiectele produse si de alti experti in domeniu. O solutie pentru bucatarie   include selectia si combinarea optima a infrastructurii necesare/existente cu necesarul de utilaje si tehnologie cerute de piata.   In gama larga de produse Fresco, veti gasi echipamente de bucatarie si accesorii de inalta calitate care si-au dovedit   eficienta , pentru diferite categorii de preturi, pentru bucatarii profesionale de toate formele si marimile. Cataloagele detaliate   de produse servesc atat ca instrument de proiectare cat si ca lucrare de referinta.

service horeca


Service HorecaO gama larga de produse disponibila rapid in orice colt la Romaniei. Echipele noastre livreaza/monteaza peste tot in Romania

Tocmai ati proiectat bucataria dumneavoastra care trebuie sa devina operationala. Timpii de raspuns scurti si termenele de punere in practica optimi sunt alt avantaj al parteneriatului cu Fresco. Majoritatea produselor sunt disponibile mereu la cerere si se afla la centrele noastre logistice centralizate. Economisiti costurile de depozitare si transport apelind la serviciile noastre. Dupa transport, bucataria dumneavostra va fi montata de profesionisti pe teren, verificata ca totul sa mearge corect si predata la cheie. Odata ce veti folosi bucataria, Fresco va va oferi instruire de specialitate, suport tehnic pentru gama mare de produse si contracte de service generoase. Oferim 2 ani garantie pentru majoritatea echipamentelor.

Mentinerea unei prezente la nivel national este o provocare pe care numai un partener important o poate sustine. Servicii totale, unitare in Romania.

Daca un echipament se defecteaza survine haosul in bucatarie. Aici Fresco isi dovedeste valoarea ca partener. Facem tot ce putem ca sa oferim clientilor nostrii suport tehnic peste medie la nivel national. Imediat, de incredere fara compromisuri. Contati pe ajutor expert prin liniile noastre "hotline" si contacte pe teren. Bucatariile noastre au succes pretutindeni in Romania, in restaurante, hoteluri, pizzerii, baruri, cafenele, bucatarii la scara mare, industria de catering, spitale - toti beneficiaza de sprijin din partea noastra.

Service proiectare bucatarii profesionale la nivel national

 

 


*Preturile din acest site sunt calculate la cursul BNR

© 2012 Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Webfuture Solutions